Thursday, 11 October 2007

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyr från Finland

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyr från Finland
A new prophet Muhammad caricature arrived to this blog to prophet Mohammad and Islam caricature contest in Finland

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyre från Finland


Kiitämme suomalaista naista saamastamme "profeetta Muhammad koira" kuvasta - Uskomme että kiihkomuslimitkin runkkaavat vehkeensä verille profeettansa kuvaa katsellen ;)

Wi tänker att fanatiska muslimer runkar sina kukker när de ser den här prophet mohammad hunden

PS: Saas nähdä kelpaako tälle profeetta Muhammed / Muhammad / Mohammed - koiralle Serti vai mieluummin ihan tavallinen sianliha ruuaksi ;)?

Toimitus


- Ohessa kuva Turun ylioppilaslehdessä jurnuttavasta rasistisomalista. Asiasta lähemmin Tampere tunnetuksi blogissa http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com :PS:

Keskustelufoorumeilta napattu saate teille arvon Tehyn lakkoa odottavat:

"Höpö höpö kyllä valtiolla oli varaa antaa Enson osakkeensa alihintaan Storalle fuusiossa, vaikka omaisuusmassat oli 6:4:ään, niin omistus meni tasan nurinpäin.

Niin ja montako miljardia sitä Enson kautta valtio tuli yhteistä kansallisvarallisuutta tuhonneeksikaan USA:n seikkailuissa?

Ai niin ja se Sonera .. ja sen myymättäjättäminen .. ja lisärahan miljardipumppaukset siihen .. ai niin tämähän olikin ns. markkinatalous

Kyllä se on niin että oikeudenmukaisuuden nimissä sairaanhoitajien palkat voidaan hilata 3:lla alkaviksi ja leikata ns. Ryssäavustukset ja kehitysmaatalouksien diktatuurien tukeminen ymv:a.

Kyllä rahaa on. Nyt on kyse arvovalinnoista

Seppo Lehto

sairaanhoitajan puoliso"

7 comments:

Tampere tunnetuksi profeetta Muhammed pilakuvilla said...

Tarkennuksia ja korjauksia objektiivisesti;)
toimituksen Turun ylioppilaslehden nettijulkaisuun
( Viite: Petri Rautiaisen palaute 12.10.2007 klo 0.09 )

Tekijänoikeuksien oikeuskäytäntötulkintojen mukaan kuvamanipulaatio on itsellinen teos ja kun kyseessä on julkisuudessa toimiva henkilö niin samoin on ns. korkeampi kynnys kysyä erikseen lupaa.

Ns. teatteritaide kuppaa veronmaksajia jonninjoutavuuksilla erikseen palkatulla aiemman maatalousyhteiskunnan loisten tapaan siivellämme eläen( termi on todella ollut käytössä jopa suomalaista joutoväkeä tarkoittaen).

Parasta on ilman ennakkosensuuria toteutettava poliittinen teatteri ilman raskaita niin verotuksellisesti kuin itsesensuurillisesti olevia yhteisöjä, jotka ovat pienten klikkien hallitsemia mm vapaamuurarit ja 1970-luvun taistolaiset.

Komiikka ja satiiri ovat taiteen aloja. Kuulun taiteilijasukuun. Yksi veljeni on tunnettu taiteilija ja 2 siskoanikin pitää näyttelyitä säännöllisesti.

Historian tuntemuksesi on ennakkoluulon värittämä. Saksan keisarikunnan lippu ei ollut NSDAP:n käytössä vaan nimenomaan Suomen jääkärien koulutuksen aikaan. Siinä symboliikkaa mikä soi jääkärimarssin tahdissa Locktedin jääkärileiriä muistaen, sekä vapaussoturiemme panosta maamme vapauttamiseksi tsaari- ja neuvosto-Venäjän vallan alta.

Väitteesi perusteella voisi olettaa että kaikki julkisuudessa toimijat toimivat vain "ettet halua avointa keskustelua vaan pelkkää kuuluisuutta itsellesi" periaatteella. Näinhän ei kai voine ajatella jos olemme ajattelevia ihmisiä?

Olemmehan molemmat ajattelevia, emmekä vain puolinaisia keskeneräisiä ajatuksia ennakkoasenteella kylväviä ihmisiä? ;)

Minä en peloittele vaan toimin peloittelijoita ja ympärileikkaajatahoja vastaan, niin ettei heidän pelonkulttuuristaan tule osa meidän vaikenemiskulttuuriamme.

Selvennyksenä ja todisteena ajatusteni johdonmukaisuudesta esim. HS:n 11.10.2007

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

VIISAITA VASTAUKSIA VAIKEISIIN KYSYMYKSIIN

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Julkaistu: 11.10.2007 23:05

Jyrki Räikkä

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Niukka HS-raadin enemmistö katsoo, että uskonnollisen fanatismin pelko rajoittaa sananvapautta Suomessa.

Kysymyksen teki ajankohtaiseksi Yleisradion aie olla esittämättä kymmenosaisen Miksi demokratia? -dokumenttisarjan jaksoa Bloody Cartoons, joka selvittää Tanskan Muhammed-pilapiirroskohun taustoja.

Yle kiisti, että dokumentin jättäminen ohjelmistosta liittyisi sen sisällön arkaluontoisuuteen. Helsingin Sanomien uutisoitua jakson pudottamisesta sarjasta Yle ilmoitti sittenkin esittävänsä sen.

Itsesensuuri ja liioiteltu varovaisuus leimaavat monien mielestä suomalaista julkisuutta. Perusteluissa viitattiin muun muassa suomalaisten poliitikkojen Muhammed-kuvien vuoksi esittämiin anteeksipyyntöihin ja Ville Rannan Muhammed-sarjakuvaan, jonka vuoksi Kaltio-lehden päätoimittaja erotettiin 2006.

"Suomalaisella itsesensuurilla on pitkät perinteet, ja sananvapauden annostelua on pidetty milloin realismina ja milloin viisauden alkuna", toteaa yrittäjä Raoul Grünstein.

"Pelkoon perustuvassa julkaisematta jättämisessä on selvästi kysymys sananvapauden kaventumisesta", kommentoi kirjailija Antti Tuuri.

Suomessa on totuttu miellyttämään ensiksi Neuvostoliittoa ja sitten markkinataloutta, arvioi sarjakuvataiteilija Katja Tukiainen. Nyt suomalaiset pelkäävät loukkaavansa islaminuskoisia.

Suomessa hyssytellään islamin kriittistä käsittelyä, väittää ohjaaja Taru Mäkelä. Uusin pilapiirrosdokumentin ympärillä käyty koreografia kiteyttää hänen mielestään tilanteen.

Dokumenttiohjaaja Virpi Suutari kertoo itsekin islaminuskoisten työskennellessään huomanneensa, kuinka äkkiä itsesensuuri alkaa toimia.

"Alkaa pelätä, että suoraan puhumisesta ja todellisuuden esittämisestä voisi seurata jotain pahaa joko itselle tai kohteille", Suutari kuvailee.

Teatteriohjaaja Atro Kahiluoto pitää fanatismin pelon ongelmaa marginaalisena.

"Epäilen, että esimerkiksi taloudelliset edut tuottavat tällä hetkellä paljon suurempaa varovaisuutta ja itsesensuuria kuin uskonnollisen fanatismin pelko."

Sananvapaus on suhteellista, huomauttaa Basson päätoimittaja Jan Zapasnik. "Poliittinen, tieteellinen, kulttuurinen, taiteellinen ja erityisesti taloudellinen fanatismi pyrkivät rajoittamaan sananvapautta ja kansalaisten näennäisesti vapaata tahtoa Suomessa."

Dramaturgi Juha-Pekka Hotinen suorastaan toivoo fanatismin pelon rajoittavan sananvapautta.

"Ilmeisesti vain pelko neuvoo läntistä maailmaa tarkastelemaan omaa väkivaltaisuuttaan ja tekopyhyyttään kuten sanan ja kuvan vapautta. Pilapiirroksiinko kytkeytyy tuon vapauden arvokkain ulottuvuus?"

Sananvapaudesta on kirjailija Elina Hirvosen mielestä helppo puhua pilakuvakohun yhteydessä.

"Enemmän kotoista sananvapautta rajoittavat vaikeammin nähtävät asiat: median keskittyminen, pienen maan valtaklikit ja toimittajien itsesensuuri, jota pätkätyöt eivät ainakaan vähennä", hän arvioi.

Herkässä kysymyksessä on parempi katsoa kuin katua, ajattelee kuvanveistäjä Kaarina Kaikkonen.

"On valtioviisautta olla tässä arassa asiassa hiukan varovainen, jos suomalaiset aikovat islamilaisten maitten kanssa olla yhteistyössä."

Toimitusten on kyettävä analysoimaan, missä kulkee normaalin journalistisen harkinnan ja itsesensuurin raja, painottaa Journalisti-lehden päätoimittaja Johanna Korhonen

"Journalistinen harkinta perustuu tietoon, arvoihin ja näkemyksiin, kun taas itsesensuurin perusteet ovat usein sameat, ääneen lausumattomat tai epämääräiset."

Yleisradion tuottaja ja toimittaja Timo Harakka korostaa, että Yle voi käyttää samanlaista journalistista harkintaa kuin Helsingin Sanomat, joka ei ole julkaissut Muhammed-piirroksia uutisissaan.

"Yle näyttää ensi tiistaina Karsten Kjaerin dokumentin. Julkaiseeko HS samana päivänä Muhammed-pilapiirrokset?"

---------

Seppo Lehto tamperelainen ajattelemaan pyrkivä ja ajatuksiaan tarvittaessa selventävä kaikkea muuta kuin ummikko pilakuvataiteilija ja yhteiskuntakriitikko

Se on moro ;) - Palaute on aina tervetullutta ;)
e-mail: vapaussoturi@gmail.com

Meeri said...

Sä olet harvinaisen säälittävä tapaus. Ei voi muuta kuin ihmetellä!

Muhammed karikatyrer i Finland - Kom och titta på dessa prophet Muhammed karikatyr av Seppo Lehto said...

Terveiset Helsinkiin:) kokoomuksessa ryssätkin ajaa paremmin Suomen asiaa kuin viherkommarit ja svedupellet

Harry Bogomoloff on hyvä ryssä

Tässä tuo Bogomoloffin sunnuntai-Hesarin teksti.

”Helsingin Sanomat 14.10.07
Välihuuto s. D 7
Elä nyt sitten näiden kanssa

Helsingin verotuspohja rapautuu. Kaupunki sekä vuotaa asukkaita naapurikuntiin, että joutuu kasvamaan maahanmuuton varassa. Taloudellisesti tämä on huonoin mahdollinen yhtälö: aktiivinen veronmaksaja menetetään, tilalle saadaan passiivinen palvelujen kuluttaja.

Elä nyt sitten näiden kanssa. Maahanmuuton hyödyllisyys on monella taholla nähty ikään kuin annettuna. Kuitenkin työvoimapula johtuu pääosin noususuhdanteesta. Vieraileva puolalainen rakennusmies on hyvä vaihtoehto piikkejä tasoittamaan.

Ajatus, että julkinen sektori tulevaisuudessa tarvitsee yhtä paljon tekijöitä kuin nyt, on lähtökohtaisesti väärä. Koulutetumman väen ja teknologian avulla asiat voidaan hoitaa nykyistä tehokkaammin.

Jokaiseen maahanmuuttajaan pitäisi soveltaa yksinkertaista testiä: tarvitaanko hänet oikeasti rakentamaan Suomea? Jos vastaus on kielteinen, niin hyvää matkaa jonnekin muualle. Joutilaita löytyy omastakin takaa.

Harry Bogomoloff
Kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja (kok)
Helsinki ”

Seppo Lehto laukkuryssän poika;)
Suomi suomalaisille;) ja miehittäjä-Ryssä hevonvittuun loisimasta miehitetyiltä alueiltamme!

Tampere tunnetuksi profeetta Muhammed pilakuvilla said...

Kepulien pillunpuutteessa elävälle pääministeri Matti Vanhaselle ja kuppasille ministereilleen mallia ajattelusta:

Tampere tunnetuksi tamperelainen Seppo Lehto ehdottaa turvapaikan myöntämistä islamistien vainoamalle Hirsi Ali vainotulle ympärileikatulle somalille

"Tampere tunnetuksi" hakaristin juurelta uutisia 16.10.2007

"Tampere tunnetuksi" Tampereen kaupungin tunnetuin ihmisoikeusajattelija tamperelainen pilakuvataiteilija Seppo Lehto ehdottaa turvapaikan myöntämistä islamistien vainoamalle Hirsi Ali vainotulle ympärileikatulle somalille, jollei sitä Tanskasta järjesty. Ehdoton ei muslimaiden muulle populalle Suomeen, kuin islamin ja islamistien vainoamiksi joutuneille ajattelijoille.

Odotamme ympärileikkausrikollisten uhriksi joutuneelta somali Hirsi Alilta myös kantaa ottavaa pilakuvaa islamista ja pedofiiliprofeetta Muhammadista julkaistavaksi eri Mohammad / Muhammed pilakuvakilpailua uutisoiville sivuille esim. http://mohammad-caricatures.blogspot.com/

Ystävällisesti Tampere tunnetuksi -tahot ja Tampereen kaupungin puolesta Seppo Lehto

Olavi Lehto kansakunnallista asiaa said...

Kotipäätteelleni kun keskiviikkona 17.10.2007 pääsin niin sain tarkempaa tietoa että käräjät on tulossa asiasta suoraan käräjäoikeuden palautteena

"Nyt on ilo riemun aika ja tonttulakit päähän" tuli mieleen kun havaitsin käräjäpäivämäärän jouluisaksi 3.12.2007

Seppo Lehto asianomistajana ja syytteessä tunnettu poliittinen vaikuttaja ja useissa vaaleissa ehdolla ollut julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre

Laitoin asiasta lehdistötiedotteen eri lehtineekereille ja Nelosen Uutistoimistolle

Seppo Olavi Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Tampereen käräjäoikeudelle Mari Jokitielle kiitoksia ilosanomastanne

Kiitän ja pokkaan että vihdoin ja viimein olen saamassa oikeutta kunniaani loukannutta ( "I beat you, I fuck you, I kill your! Believe me!" ymv ) ja tappamisellani uhannutta norsunluurannikkolaista Sylvain Kipreä kohtaan

Eiköhän kysymänne asia onnistu tällä viikolla sillä tapaan lakimieheni torstaina.

Ystävällisesti kunnioittaen Seppo Lehto

Re: Kipre

-------------------------------------------------------------------------

Kipre

Mari.Jokitie@om.fi
Mari.JokitieAat)om.fi < Mari.Jokitie@om.fi> 9:53 (10 tuntia sitten)

vast. ott. olavi.lehto(at)gmail.com

päiväys
17.10.2007 9:53

aihe
Kipre

Haastenne, asia numero R 06/5135

Asiassa on pääkäsittely 3.12.2007 klo 9.00 Tampereen käräjäoikeuden salissa 4. Kipre on on haastettu ja saanut myös kutsun istuntoon tiedoksi 19.9.2007. Sen sijaan olen lähettänyt Teille 10.9.2007 prosessiosoitteeseenne (Harri Vuorinen) istuntokutsun. Tähän kutsuun ei ole palannut vastaanottotodistusta, jonka pyydänkin mitä pikimmin palauttamaan.

Marja-Liisa Jokitie
os. 28 käräjäsihteeri
puh. 010 36 47 424


--
Isänmaallinen sotilasvalankin velvoittama muistutus http://www.kavkaz.fi + http://www.aluepalautus.net + http://www.kavkaz.fi/ru + http://www.mil.fi Aluepalautukset käyntiin, kiitos!

Rikosilmoitus Sylvain Kiprestä ymv:sta said...

Neekeröinnin ja virkarikosten uhri Seppo Lehto asianomistajana käräjille 3.12.2007

- Syytteessä norsunluurannikkolainen Sylvain Aristide Kipre

http://neekeroinnin-uhri.blogspot.com - Katso -

Kotipäätteelleni kun keskiviikkona 17.10.2007 pääsin niin sain tarkempaa tietoa että käräjät on tulossa asiasta suoraan käräjäoikeuden palautteena

"Nyt on ilo riemun aika ja tonttulakit päähän" tuli mieleen kun havaitsin käräjäpäivämäärän jouluisaksi 3.12.2007

Seppo Lehto asianomistajana ja syytteessä tunnettu poliittinen vaikuttaja ja useissa vaaleissa ehdolla ollut julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre Norsunluurannikolta

Laitoin asiasta lehdistötiedotteen eri lehtineekereille ja Nelosen Uutistoimistolle

Seppo Olavi Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Tampereen käräjäoikeudelle Mari Jokitielle kiitoksia ilosanomastanne

Kiitän ja pokkaan että vihdoin ja viimein olen saamassa oikeutta kunniaani loukannutta ( "I beat you, I fuck you, I kill your! Believe me!" ymv ) ja tappamisellani uhannutta norsunluurannikkolaista Sylvain Kipreä kohtaan

Eiköhän kysymänne asia onnistu tällä viikolla sillä tapaan lakimieheni torstaina.

Ystävällisesti kunnioittaen Seppo Lehto

Re: Kipre

-------------------------------------------------------------------------

Kipre

Mari.Jokitie@om.fi
Mari.Jokitie(at)om.fi < Mari.Jokitie@om.fi> 9:53 (10 tuntia sitten)

vast. ott. olavi.lehto(at)gmail.com

päiväys
17.10.2007 9:53

aihe
Kipre

Haastenne, asia numero R 06/5135

Asiassa on pääkäsittely 3.12.2007 klo 9.00 Tampereen käräjäoikeuden salissa 4. Kipre on on haastettu ja saanut myös kutsun istuntoon tiedoksi 19.9.2007. Sen sijaan olen lähettänyt Teille 10.9.2007 prosessiosoitteeseenne (Harri Vuorinen) istuntokutsun. Tähän kutsuun ei ole palannut vastaanottotodistusta, jonka pyydänkin mitä pikimmin palauttamaan.

Marja-Liisa Jokitie
os. 28 käräjäsihteeri
puh. 010 36 47 424


--
Isänmaallinen sotilasvalankin velvoittama muistutus http://www.kavkaz.fi + http://www.aluepalautus.net + http://www.kavkaz.fi/ru + http://www.mil.fi Aluepalautukset käyntiin, kiitos!

Suursuomalaisuus kestävää oikeudenmukaisuutta said...

Vastakkainajattelua neekereistä ja sairaanhoitajien palkakorotustoiveista:

Suursuomalaiset ja ajattelevat antavat tukensa mieluummin Tehylle sairaanhoitajien palkankorotuksille kuin neekeri- ja somalipopulan kasvattamiselle

Suursuomalaiset ja ajattelevat suomalaiset kuten Seppo Lehto ja Aamulehden Matti Pitko antavat tukensa mieluummin Tehylle sairaanhoitajien palkankorotuksille kuin ryssäavustuksille ns. lähialueyhteistyömäärärahoina tai neekeri- ja somalipopulan kasvattamiselle Suomessa ja maailmalla esim. ns. "kehitysapua" kasvattamalla milläänmuotoa

http://kehitysapu.blogspot.com

Missä on suomalaisen keskustelun taso ja objektiivisuus, sekä totuudessapysymisvelvollisuus?

Mikä on ns. "loukkaavaa" ja suomalaista ajattelun heikkoutta yhteisten varojemme kohdentamisessa?

1) Valtion joutoväen herrahississä olevien pääministeri Matti Vanhanen http://mattivanhanen.blogspot.com
ja Markku Jalonen tapaisten öykkäri - ja kepulikommarien natina siitä ettei ole varaa sairaanhoitajien palkankorotuksiin?

http://isanmaa.blogspot.com

2) Vai se että samaan aikaan tuetaan sadoilla miljoonilla miehittäjä-Ryssää mm. Pietarin paskanpuhdistusoperaatioissa etc ja neekerivaltioiden diktatuurihallintoja?

Moneen asiaan saataisiin ratkaisu Suomelta ryöstettyjen ja miehitettyjen alueiden palautuksella. Mikä parasta niillä alueilla ei ole neekereitä, eikä somaleita. ;)

Posted by Suursuomalaisuus kestävää oikeudenmukaisuutta
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com

Tampere tunnetuksi r.y. Tampere tunnetuksi voimakkaammin
http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com
Mohammad pilakuvakilpailun keinoin


Labels: kepulikommarien natina, miehitettyjen alueiden palautuksella, neekereitä, neekerivaltioiden diktatuurihallintoja, sairaanhoitajien palkankorotuksille, somaleita, suomalaisen keskustelun taso