Thursday, 11 October 2007

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyr från Finland

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyr från Finland
A new prophet Muhammad caricature arrived to this blog to prophet Mohammad and Islam caricature contest in Finland

We thank finnish ladies about our new "Prophet Muhammad caricature - Vi tackar finska kvinnor om den här Muhammad hund karikatyre från Finland


Kiitämme suomalaista naista saamastamme "profeetta Muhammad koira" kuvasta - Uskomme että kiihkomuslimitkin runkkaavat vehkeensä verille profeettansa kuvaa katsellen ;)

Wi tänker att fanatiska muslimer runkar sina kukker när de ser den här prophet mohammad hunden

PS: Saas nähdä kelpaako tälle profeetta Muhammed / Muhammad / Mohammed - koiralle Serti vai mieluummin ihan tavallinen sianliha ruuaksi ;)?

Toimitus


- Ohessa kuva Turun ylioppilaslehdessä jurnuttavasta rasistisomalista. Asiasta lähemmin Tampere tunnetuksi blogissa http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com :PS:

Keskustelufoorumeilta napattu saate teille arvon Tehyn lakkoa odottavat:

"Höpö höpö kyllä valtiolla oli varaa antaa Enson osakkeensa alihintaan Storalle fuusiossa, vaikka omaisuusmassat oli 6:4:ään, niin omistus meni tasan nurinpäin.

Niin ja montako miljardia sitä Enson kautta valtio tuli yhteistä kansallisvarallisuutta tuhonneeksikaan USA:n seikkailuissa?

Ai niin ja se Sonera .. ja sen myymättäjättäminen .. ja lisärahan miljardipumppaukset siihen .. ai niin tämähän olikin ns. markkinatalous

Kyllä se on niin että oikeudenmukaisuuden nimissä sairaanhoitajien palkat voidaan hilata 3:lla alkaviksi ja leikata ns. Ryssäavustukset ja kehitysmaatalouksien diktatuurien tukeminen ymv:a.

Kyllä rahaa on. Nyt on kyse arvovalinnoista

Seppo Lehto

sairaanhoitajan puoliso"