Saturday, 8 March 2008

Le nouveu Muhammed caricature de Seppo Lehto - Vous en prie - s`il vous pláit pedofile Muhammed nude pig de l`impression finlandaise

Le nouveu Muhammed caricature de Seppo Lehto - Vous en prie - s`il vous pláit pedofile Muhammed nude pig de l`impression finlandaise

Bonjour francaises et tout le monde - Je suis Seppo Lehto a l`hombre de la Tampere - Ici sont mon Muhammed caricature in picture and videolinks:Prophet pedofile Muhammed est mon sujet. Je suis vrai caricaturist qui voudrais announce pour tous, que il y a quel que chose a mon video. Regardez-vous - Â votre plaisir ;)


http://www.dailymotion.com/Muhammedkarikatyrist


Seppo Lehto Tampere Finlande
e-mail: vapaussoturi(@)yahoo.com
http://video.google.com/videoplay?docid=7534577658232176805&hl=en

Pedofiiliprofeetta Muhammedia ruotiva pilakuvakilpailu jatkuu eri kielillä eri blogijärjestelmissä ja uutisryhmissä
--------------------------------------------------
Muhammed caricatyrist Seppo Lehto from Tampere represent his wiew about prophet Muhammed

Muhammed pilakuvataiteilija Seppo Lehto piirtää näkemyksensä pedofiiliprofeetta Muhammedista sikana - Nyt asiaa tutkitaan Uusi Suomi 7.3.2008 artikkelin mukaan "kiihottamisena" - Pieniä on sielut jos pilakuvasta kiihottuu. Ihmettelemme mitä se Uuden Suomen uutisoinnissa mainittu "törky" on Muhammed videolla.

Ohessa ote UUSI SUOMI uutisoinnista 7.3.2008: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/17067-suomalaisen-kiihotusvideo-poliisitutkintaan

Suomalaisen kiihotusvideo poliisitutkintaan

Julkaistu: 7.3.2008 Petteri Paalasmaa /uusisuomi.fi Poliisi illalla punaisissa liikennevaloissa

Nettivideopalvelu YouTubeen ilmestynyt törkyvideo johtaa poliisitutkintaan Suomessa. Erään eteläsuomalaisen kaupungin poliisin tutkinnanjohtaja kertoo uusisuomi.fi:lle, että juttua tutkitaan rikosnimikkeellä ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Voi olla, että rikosnimikkeitä tulee lisääkin. Tutkinta on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa.

Videolla esiintyvä suomalaishenkilö on poliisille entuudestaan tuttu. Hän on poliisin mukaan parhaillaankin osallisena samantyyppisissä tapauksissa, jotka ovat poliisin tutkinnassa.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi sitä, tuliko ilmoitus videosta ulkopuolelta vai huomasiko poliisi sen itse.

YouTube on poistanut videon ainakin kertaalleen, mutta sama video on ilmestynyt palveluun uudelleen. Uusisuomi.fi ei halua eritellä videon sisältöä tai siinä esiintyvää henkilöä tarkemmin.

Tutkinnanjohtaja sanoo, että videolla esiintyvä henkilö voi olla vaarassa joutua kostoiskun kohteeksi kommenttiensa takia «
------------------------------------------

Let us know if the links won`t open - will try to create new alike this way:

http://www.dailymotion.com/Muhammedkarikatyrist

Muhammedcaricatyrist Seppo Lehto from Finland

I recommendate http://tundratabloid.blogspot.com/ news about islam, too and below this existing material:

---------------------------------------------------------
Latest news about finnish "Pedofile prophet Muhammed as a pig" caricature and video case in Finland
http://muhammed-caricature-contest.blogspot.com/
-------------------------------------------------------

4 comments:

helsingin-sanomat said...

Attention - Achtung - Huomio:

Tamperelainen Seppo Lehto on oikealla asialla vastustaessaan maahamme tulevien rikollisten somalien, neekerien ja muslimien maahanmuuttoa


Muslimeilla ja neekereillä on enemmän yhteistä kuin äkkiä uskoisikaan

Neekerit ovat toki monasti muslimeita, mutta ei se siihen jää. Molemmilla on helvetin hauskaa rahastaessaan löysät pois tyhmiltä neekeri- ja monikulttuuriuskovaisilta, eurooppalaisilta, pohjoismaalaisilta ja suomalaisilta

Ohessa esimerkki Tanskasta:

Tanskalaiskunta elättää irakilaismiehen kahta perhettä
Tanskalainen kunta on joutunut epätavalliseen pinteeseen ottaessaan vastaan irakilaisen pakolaisperheen.
Lisää aiheesta

• Tanska on tylynä muslimipakolaisille

6.3.2008

Tanska on tylynä muslimipakolaisille

Tanska on sitoutunut ottamaan vastaan 500 kiintiöpakolaista vuosittain. Nykyään näitä YK:n hyväksymiä pakolaisia ei enää haeta Afganistanista tai Irakista, vaan Kongon demokraattisesta tasavallasta tai Burmasta.
Lisää aiheesta

Tämä käy ilmi Tanskan ulkomaalaisviraston Politiken-lehdelle tekemästä selvityksestä.

Vuosina 2006--2007 Tanskaan tuli tuhatkunta kiintiöpakolaista YK:n pakolaisleireiltä. Heistä liki 90 prosenttia oli kotoisin Kongosta, Bhutanista ja Burmasta. Vain 10 prosenttia oli lähtöisin muslimimaista kuten Sudanista ja Irakista.

Vuosina 2001--2002 kiintiöpakolaiset olivat 84-prosenttisesti Afganistanista, Sudanista ja Irakista.

Tanska hyväksyi vuonna 2005 uuden ulkomaalaislain, jossa lyötiin lukkoon että kiintiöpakolaiset valitaan heidän "kotoutumispotentiaalinsa" mukaan. Eva Singer ulkomaalaisvirastosta sanoo, että pakolaisten valintaan ovat vaikuttaneet sekä YK:n näkemykset että kuntien kokemukset pakolaisryhmistä.

-- Kunnilla on myönteisiä kokemuksia sekä kongolaisista että burmalaisista. He kotoutuvat hyvin Tanskaan.

Ulkomaalaisiin kielteisesti suhtautuvan tanskalaisen kansanpuolueen Jesper Langballe sanoo asian vähemmän diplomaattisesti.

-- Ajan myötä olemme oppineet, että käytännössä ongelmia ei ole juuri muiden kuin muslimien kanssa. Heidän kanssaan ongelmia sitten riittääkin.

STT, Ritzau
Lisää aiheesta
Tanskalaiskunta elättää irakilaismiehen kahta perhettä


Perheeseen kuuluu mies ja hänen kaksi vaimoaan ja kolme lastaan. Vaimot asuvat noin kilometrin päässä toisistaan omissa asunnoissaan, jotka kunta luonnollisesti maksaa.

Ongelmallista tilanteessa on se, että Tanskan laki kieltää Irakista poiketen moniavioisuuden. Tapausta vatvotaan nyt Tanskan oikeusministeriön alaisessa perhevirastossa, jonka täytyy ottaa kantaa miehen kahteen perheeseen.

Kyse ei ole kenestä tahansa pakolaisesta. Mies palveli neljä vuotta tanskalaisjoukkojen tulkkina Basrassa Etelä-Irakissa.

Pestin päätyttyä hän pelkäsi joutuvansa vaaraan aiemman työnsä vuoksi, joten tanskalaiset päättivät myöntää hänelle pakolaisen aseman.

Suuren suosion saattelemana

Mies saapui suuren julkisuuden ja myötätunnon saattelemana Tanskaan viime vuoden kesällä -- perheensä kanssa.

Heidät sijoitettiin jyllantilaiselle paikkakunnalle, missä perheenjäsenten keskinäiset suhteet paljastuivat viranomaisille.

Perheelle järjestettiin kaksi asuntoa, joissa vaimot asuvat ja joiden välillä entinen tulkki jakaa aikansa kahden perheensä kesken. Epäselvä tilanne käy kuitenkin kaikkien hermoille.

-- Tanskan viranomaiset antoivat minulle luvan tuoda koko perheeni Tanskaan. Nyt minun on kuitenkin ehkä erottava toisesta vaimostani, ja tämä kysymys ja epävarmuus kalvaa minua kaiken aikaa. Nukkumisesta ei tahdo tulla mitään, irakilaismies kommentoi perheen tuntemuksia Kristeligt Dagblad -lehdelle.

Toinen vaimo yksinhuoltajaksi

Tulkki ja molemmat vaimot käyvät tanskan kursseilla. Kunta maksaa perheelle starttirahaa asuntojen vuokriin, lasten päiväkotimaksuihin ja ruokamenoihin.

-- Meidän on pakko pitää toista vaimoa yksinhuoltajana, sillä muuten hän ei saisi yhtään rahaa, kertoo kunnan edustaja.

-- Tanskassahan kahta vaimoa ei saa olla, mutta avioliitot on solmittu Irakissa, eikä Tanskan lakia voi tässä soveltaa. Ja niin kauan kun vaimot ja lapset ovat täällä ja heille on taattu turvapaikka, meidän on hankittava heille asunto.

Perhevirasto on ihmeissään asian kanssa, ja lopullista päätöstä odotetaan yhä.

STT, Ritzau

Prophet Muhammed Caricatures said...

Tuossa on se ydin:/ Lotta Rotin sanomana Mikko Ellilä vs valtionsyyttäjä Mika Illman näytösoikeudenkäynnistä 14.3.2008:

"Naurattaisi, ellei tietäisi, että tuollakin miehellä (mika illman) on paljon vaikutus- ja arvovaltaa. Demokratian ja kansalaisvapauksien kaventamista ei koskaan toteuteta kertarysäyksellä eksplisiittisellä ilmoituksella. Niitä aletaan nakertaa julkisuuden ulkopuolella, kaikessa hiljaisuudessa, aloittaen niistä, joita kukaan ei uskalla julkisesti puolustaa."

Jos ensimmäisenä olisi joutunut tuleen Seppo Lehto niin tuskin olisi ensimmäistäkään puolustuskirjoitusta tehty Mika Illmanin toimiessa syyttäjänä.

- Siksi aikanaan kun minua kuulusteltiin asiasta toin esiin muita vastaavia termejä käyttäviä, katsoin että yhdenvertaisuutta lain edessä rikotaan mikäli vain minua syytetään.
- Kiinalaisen sotataidon mestarin Sun Tsun oppeja soveltaen katson kuinka yhdenvertaisuus toimii. Minulle vaaditaan huomattavasti yli kohtuuden aina kun minä olen kyseessä oli sitten todistajia tai ei.
- Kuten Olavi Mäenpää blogissaan ilmaisi häntä solvannut sai 10 pvs. Minulle lyötiin 20.6.2005 3 kk ehdollista julkisuuden henkilön julksten puheiden kirjaamisesta ja nyt vaaditaan vankeutta. Olavi Mäenpääkin yllättyi ja totesi että nyt tuli Lapin mitalla.
- Joten pieniä on silakat joulukaloiksi jos Ellilä selviää sakoilla tai tuomiotta.
Oikeudenmukaisinta olisi ettei syytteitä tulisi ja perverssi ns. kansankiihotus- ja uskonrauhalaki kumottaisiin ja kunnianloukkaukset katsottaisiin viime kädessä kaksintaistelussa.

Yhdenvertaisuutta vaatien

Seppo Lehto

Seppo Lehto Tampere

Tampere tunnetuksi profeetta Muhammed pilakuvilla said...

Those who calls me nazi

Try sometimes play yourself to Roman times

It is not any "nazi" salute. It is quite normal way to say hello even in Roman times 2000 years ago - We mortals salute you Ceasar!

Alike svastika - I do not accept one eyed seeing. Our memorial statues have svastikas and even our presidental flag and airforce flag has svastikas.

The same way we have full right salute each others alike in Roman times.

I`m not socialist, not even national socialist.
I make "shit" on all common lies about last wars, European freedom day 9.5. etc.

I do not accept double standards in salutations and rights of freedom speeches.

The presidents of USA have done since all centuries the same way alike me salutations. Nobody calls them "nazi".

Seppo Lehto
Salutiamo Heil in Roman times way
http://muhammed-caricatures.blogspot.com/

Muhammed caricaturist
Suomi - Finland
European Union
The Fourth Roma ( since 1957 Roman treaty )

USpace said...

.
Great blog, excellent work! Please stay safe, thank you!
We must never fear, resist or mock the precious and ever peaceful Islam. Who are we to say that raping 6 year-olds is immoral? Who are we to say that stoning gays and rape victims to death is evil? That is just their culture and it MUST be respected. Morality is all relative, we must remember that.
.
absurd thought -
God of the Universe wants
all planets Islamic

Earth is one of many
in process of conversion

.
absurd thought -
God of the Universe wants
many Taliban planets

stonings and beheadings
billions served daily

.
absurd thought -
God of the Universe says
allow Islamic conquest

enjoy the dhimmi life
of second class citizens

.
absurd thought -
God of the Universe says
call yourself a policeman

if you are afraid of thugs
and refuse to put them down

.
All real freedom starts with freedom of speech. If there is no freedom of speech there can be no real freedom.
.
Philosophy of Liberty Cartoon
.
Help Halt Terrorism Today!
.
USpace

:)
.